Croatian Czech Danish English Finnish French German Greek Hungarian Irish Italian Korean Polish Russian Slovak Slovenian Swedish Turkish Ukrainian

Naša kuća za odmor je površine 110 m2, a namijenjena je za 6 osoba. Prilikom dolaska u kuću ponesite nekolicinu svojih privatnih stvari, jer će Vas u kući dočekati bogato opremljena kuhinja, kvalitetni uređaji i pribor. Dnevni boravak s TV-om, te besplatni pristup internetu putem WIFia. Kuća je prilagođena potrebama i željama suvremenog načina života. Sve tri spavaće sobe su klimatizirane. U dvorištu će te pronaći; stol, ležaljke, roštilj – a ako se poželite okupati, prošećite se 30-tak metara do šljunčane plaže, gdje možete popiti kavu u obližnjem kafiću.
Restorani su udaljeni svega 50 do 100 metara, gdje možete večerati svježe riblje i mesne specijalitete. Šetnjom do grada kroz park doći će te za 10-tak minuta do grada Paga.


KUĆA ZA ODMOR KAPACITETA 6 OSOBA
- 3 sobe s bračnim krevetom
- opremljena kuhinja
- 2 kupaone s tuš kabinom
- potpuna privatnost
- privatna terasa + balkon
- osigurani parking i garaža
- prostor za roštilj
- ručnici i plahte
- prostor za djecu
- dječiji krevetić
- hranilica za djecu
- električni štednjak
- zamrzivač i ledenica
- mikrovalna pećnica
- kuhalo za vodu
- kuhalo za kavu
- toster pekač
- glačalo
- sušilo za kosu
- perilica rublja
- perilica suđa
- ograđeno dvorište
- klima uređaj
- TV SAT + DIGIT
- Free WIFI mreža
- pogled na more
- 30 m od plaže
- 300 m od jezgre
- 20 m od trgovine
- 50 m od restorana
- 800 m od ambolante
- 500 m od ljekarne


POVJESNE ČINJENICE: Grad Pag je povijesno –kulturno najzanimljivije mjesto otoka koje pamti dugu i burnu povijest, punu uspona i padova.
Najstarije ime Paga je ono sačuvano u djelu rimskog pisca Plinija u 1.st. Cissa ( Kissa ), najvjerojatnije ilirskog podrijetla. Kasnije su Hrvati to ime pretvorili u Caska ; a istoimeno naselje i danas postoji u Paškom zaljevu. Današnje ime Pag ( otok i grad ) zbog brojnih izvora vode neki su pokušali protumačit kao izvedenicu iz grčke riječi pege , no opće je prihvaćeno mišljenje da je ime Pag nastalo iz latinske riječi pagus što znači selo.

GEOGRAFSKI POLOŽAJ: Otok Pag se nalazi između Velebitskog kanala i Kvarnerića, između otoka Raba, Oliba i Vira, u neposrednoj blizini kopna. Površinom od 286,6 km2 jedan je od najvećih Jadranskih otoka, a sa 270 km razvedene obale otok je s najduljom obalnom linijom na Jadranu, prepunom zaljeva, uvalica, rtova i plaža. Najveću, Pašku uvalu zaokružuje 20 km šljunčanih plaža.

Paški zaljev dijeli se na Novaljsko-casku i Paško-dinjišku udolinu, a zapadno se nalaze Kolansko-vlašićka i Povljanska udolina. Najviši otočki vrh je Sv. Vid visok 348 m, slijede ga vrh Kršina sa 263 m te vrh Komorovac 199 m.Otkrijte sve čari ovog grada iznenađenja, otoka kamena, sunca, mora i soli, bogate povijesti, kulture, tradicije i burne, zanimljive prošlosti!
Više informacija o gradu i otoku Pagu >>>